Reacties van klanten

Zingen, schilderen en tekenen......

Zangles:

Diane: "Goede zangdocente! Ze probeert altijd een manier te vinden waarop de techniek bij jou 'klikt', en het dus wèl lukt. Ook luistert ze goed naar wat je moeilijk vindt, en besteedt daar meer aandacht aan. Ze neemt de tijd om dingen uit te zoeken zodat ze je het beste kan helpen. En, niet onbelangrijk, er wordt altijd veel gelachen. Voor mij de perfecte mix tussen ontspannen sfeer en toch serieus bezig."

Jenny: "Nooit gedacht dat ik kon zingen en bovenal de bevestiging krijgen dat ik er mag zijn. Niet meer vanuit mijn hoofd en wel vanuit mijn hart. Plezier hebben door dichtbij mezelf te blijven en dansend met mijn omgeving. Dankjewel Olga!"

Joey: "Super fijne zanglessen gehad van Olga, heeft hele goede technieken en weet waar ze het over heeft. Probeert je ook uit je comfort zone te trekken. Olga is heel eerlijk en gaat pas verder als het is gelukt! Heel erg dankbaar voor de vele lessen."

Patricia: "Ik heb al een aantal jaar privé zangles van Olga en ben ook onderdeel van een zanggroep en beiden met heel veel plezier! Olga is enorm enthousiast, gezellig, oprecht en heeft zicht- en merkbaar plezier in wat ze doet. Ik kan iedereen dan ook zangles bij Olga van harte aanraden :-) "

Elly: "Zingen bij Olga is een feestje. Zowel privé als in groepsverband. De nadruk ligt om op een relaxte manier het beste uit je stem te halen waardoor je je snel op je gemak voelt! Zelf is ze ook een geweldige zangeres🎤; kortom een aanrader om hier je lessen met plezier te volgen!"

Jolan: "Wat een vrolijke en enthousiaste vrouw is Olga. Of je nu komt voor een schilderworkshop of voor zangles, het is altijd gezellig. De lessen worden duidelijk uitgelegd en zijn heel leerzaam. En het leuke is, je mag lekker vals zingen om het daarna te gaan verbeteren. Ik zeg doen!! Trouwens, ze maakt zelf ook prachtige schilderwerk mocht je iets willen kopen of laten maken."

Claudia: "Goede zangdocent met inzicht en een creatieve aanpak. Fijne lessen gehad, blij mee."

Schilderen & Tekenen:

André: "Ik heb zowel een schilderles als tekenles gevolgd, Olga heeft geïnspireerd om vooral door te gaan in / met het portret schilderen . Door haar maak ik nog steeds stappen vooruit."

Anoniem: "Ben nog steeds blij dat ik mezelf twee cursussen bij Roeting Art heb gegund... Ik heb er nog steeds plezier in."

Anoniem"De cursus portrettekenen was een heel leerzame en leuke ervaring. Met heel veel plezier gevolgd. Heel erg dank je wel Olga voor je hulp en inzet. Op naar een vervolg."

Donald: "Bedankt voor het schilderij van Hilly onze kater op het wijn kistje. Hilly is helaas vorige jaar overleden. Het is een waardige aandenken van Hilly die 15 jaar onze baby was. Nogmaals erg bedankt."

Shanna: "Zojuist van mijn tante twee vreselijk mooie schilderijen van onze honden Pablo & Luna gekregen. Wat zijn die ongelofelijk goed gelukt, het is precies zoals ze zijn! Echt onwijs knap!"

Kitty: "Heerlijk schilderen met goede aanwijzingen van jou. Portret schilderen is moeilijk, maar gelukkig help jij me op de goede wegl

Ineke: "Ik heb veel geleerd met schilderen en tekenen, wat ik hoop om volgend jaar weer te kunnen doen bij je. Ik ben dankbaar dat je, net voor de lockdown, een schilderworkshop gaf in het zorghotel waar ik verbleef."

Anoniem: "Nog nooit geschilderd maar wat was dit leuk en leerzaam. Dit ga ik zeker nog een keer doen. Na afloop heerlijk gegeten met een mooi glas wijn erbij. Ik zeg: het was een perfect dagje!"

Kees: "Sinds een paar jaar volg ik dinsdag middag de schilderworkshop, ontspannend en leerzaam. Ik ben erg tevreden, gezellige mensen echt een aanrader."

Astrid: "Kom gezellig schilderen, op je eigen niveau. Lekker creatief bezig zijn met gezelligheid."