Reacties van klanten

Zingen, schilderen en tekenen......

Zangles:

Jenny :

Nooit gedacht dat ik kon zingen en bovenal de bevestiging krijgen dat ik er mag zijn. Niet meer vanuit mijn hoofd en wel vanuit mijn hart. Plezier hebben door dichtbij mezelf te blijven en dansend met mijn omgeving. Dankjewel Olga!

 

Joey: 

Super fijne zanglessen gehad van Olga, heeft hele goede technieken en weet waar ze het over heeft. Probeert je ook uit je comfort zone te trekken. Olga is heel eerlijk en gaat pas verder als het is gelukt! Heel erg dankbaar voor de vele lessen.

Portrettekenen:

Ben nog steeds blij dat ik mezelf twee cursussen bij Roeting Art heb gegund... Ik heb er nog steeds plezier in...

De cursus portrettekenen was een heel leerzame en leuke ervaring. Met heel veel plezier gevolgd. Heel erg dank je wel Olga voor je hulp en inzet. Op naar een vervolg.

Schilderen:

Donald:
Bedankt voor het schilderij van Hilly onze kater op het wijn kistje. Hilly is helaas vorige jaar overleden. Het is een waardige aandenken van Hilly die 15 jaar onze baby was. Nogmaals erg bedankt.
Shanna:
Zojuist van mijn tante twee vreselijk mooie schilderijen van onze honden Pablo & Luna gekregen. Wat zijn die ongelofelijk goed gelukt, het is precies zoals ze zijn! Echt onwijs knap! 

Kitty:

Heerlijk schilderen met goede aanwijzingen van jou. Portret schilderen is moeilijk, maar gelukkig help jij me op de goede weg


Ineke:
Ik heb veel geleerd met schilderen en tekenen, wat ik hoop om volgend jaar weer te kunnen doen bij je. Ik ben dankbaar dat je, net voor de lockdown, een schilderworkshop gaf in het zorghotel waar ik verbleef.
André:
Ik heb zowel een schilderles als tekenles gevolgd, Olga heeft geïnspireerd om vooral door te gaan in / met het portret schilderen . Door haar maak ik nog steeds stappen vooruit.
Kees:
Het is er gezellig, ontspannend en leerzaam, kom ook eens langs, de koffie staat klaar.

Nog nooit geschilderd maar wat was dit leuk en leerzaam. Dit ga ik zeker nog een keer doen. Na afloop heerlijk gegeten met een mooi glas wijn erbij. Ik zeg: het was een perfect dagje!