Evenementen Agenda

Schilderen, tekenen én muziek

Schilderen bij Kiki, 4 juni 13:00-15:30

Maak je eigen schilderij tijdens deze gezellige en creatieve middag. Schilderen kan iedereen! Met heel veel voorbeelden en de hulp van Olga Roeting. 

Kiki at Franx, is een kunstcafé met veel licht en ruimte. Het lunchmenu biedt de mogelijkheid tot het nuttigen van een heerlijke maaltijd vóór aanvang. Ook deze middag is er een aanbieding voor de deelnemers: Kiki's Kunstenaars Koffie, een stuk taart met koffie of thee voor €5,- . 

De schilderworkshop (exclusief consumpties) kost € 20,00. Reserveren: Stuur een mail naar roeting.art@gmail.com óf contact. Locatie: Kiki at Franx, Vlamingstraat 1-3, Zoetermeer

OPEN ATELIER

Wil je een nieuwe hobby uitproberen of je hobby weer oppakken? Kom je er thuis niet aan toe? Zoek je de gezelligheid van in een groep werken? Wil je je (verder) ontwikkelen in het schilderen of tekenen? Dat kan!! Het Atelier van Olga is geopend en kan jij aan de slag. Dat mag met je eigen materiaal óf dat van het atelier. Olga helpt je op weg en geeft adviezen. Kosten: Werken met eigen materiaal: €16,50. Werken met materiaal van atelier, basisdoek 30x40cm: €21,50 (grotere werken in overleg). 

Dinsdagmiddag 28 mei, 11 & 25 juni van 14:00 tot 16:30 uur

Voor interesse, informatie of aanmelding Contact

CURSUS PORTRETTEKENEN

In vier lessen ontdek je de grondbeginselen van het tekenen van realistische portretten met potlood op papier, waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen. De lessen zijn toegankelijk en sfeervol. We starten op donderdagmiddag 6 juni en de vervolgdata zijn 13, 20 en 27 juni 2024 , telkens van 14:00 tot 16:00 uur. De lessen vinden plaats in het ruime Atelier van Roeting Art in Zoetermeer. De kosten voor deze vier lessen, inclusief materiaal, bedragen €65,00. 

Voor interesse, informatie of aanmelding Contact