Evenementen Agenda

Schilderen, tekenen én muziek

Cursus Portret Tekenen

In 4 lessen leer je de basis van het tekenen van een realistisch portret, met potlood op papier. Ieder op zijn eigen niveau. De lessen zijn laagdrempelig en gezellig. De lessen worden gegeven in het ruime Atelier van Roeting Art in Zoetermeer. Lestijden zijn maandagavond van 19:00 tot 21:00 uur óf donderdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur. Kosten: €65,00 voor deze 4 lessen, inclusief materiaal. 

Er is veel belangstelling voor de cursus en moet helaas werken met een wachtlijst. 

Wil je je alvast inschrijven, mail roeting.art@gmail.com of contact .

Donderdagochtend 24 november Open Atelier Portret Tekenen

Teken jij vaker portretten, maar kan je nog wel wat hulp en inspiratie gebruiken? Vind je het gezellige om samen met anderen te tekenen? Kom dan tekenen op donderdagmorgen 22 september. Leer van elkaar en inspireer elkaar. Olga geeft zo nodig hints en tips. Tijden zijn van 10:00 tot 12:00 uur (zo nodig uitloop tot 12:30 uur). Kosten: €12,50 voor deelname (met gebruik van je eigen materialen).

Voor aanmelding, mail roeting.art@gmail.com of contact .

VINO & ARTE 2 november 15:00 uur - 17:30 uur

Maak je eigen schilderij tijdens deze gezellige en creatieve middag. Schilderen kan iedereen! Met heel veel voorbeelden en de hulp van Olga. Tijdens de workshop kan je genieten van traditioneel Italiaans eten en drinken. De schilderworkshop kost € 17,50. Speciale schilders-aanbieding: Een kopje echte Italiaanse koffie met traditioneel Italiaans gebak voor maar €5,-. Uiteraard is er de mogelijkheid na de workshop te blijven eten.

Locatie: Di Niente, Dorpsstraat 112a, Zoetermeer

Reserveren: Contact of mail roeting.art@gmail.com

Schilderen op dinsdagmiddag

Hou je van schilderen op doek of hout? Kom je er thuis niet aan toe? Zoek je de gezelligheid van in een groep werken? Wil je je (verder) ontwikkelen in het schilderen of tekenen? Dat kan!! Op dinsdagmiddag van 14:00 tot 16:30 (Eén maal in de twee weken, op de oneven weken) is het Atelier van Olga (Roeting Art) geopend en kan jij aan de slag. Dat mag met je eigen materiaal óf dat van het atelier. Olga helpt je op weg en geeft adviezen. Kosten: Werken met eigen materiaal: €15,00. Werken met materiaal van atelier, basisdoek 30x40cm: €20,00 (grotere werken in overleg). 

Voor interesse, informatie of aanmelding Contact

Zanggroep Lachen, gieren, zingen!

Samen zingen, gewoon, omdat dat leuk is! Leer ondertussen meer over je (zang)stem en muziek in het algemeen.

Eén keer in de twee weken zingen op dinsdagavond van 19:30-21:00. Kosten €25,00 per maand. 

Voor interesse, informatie of aanmelding Contact