Workshops & Cursussen

Iederéén kan schilderen

SCHILDER

WORKSHOP

Schilderen, omdat het leuk is! Zéker in een groep. Teambuilding, vrienden/familie/bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest. Elkaar motiveren en verrassen. Lachen met elkaar en óm elkaar. We gaan er positief in! Ik help je op weg om inspiratie te krijgen en dit op doek te zetten door middel van verf en kwast. Zonder oordeel, het doen is belangrijker dan het resultaat!

Ervaring is echt niet nodig!

Workshops worden gegeven in mijn atelier in Zoetermeer of op locatie voor groepen van 5 tot 25 personen.

De workshop duurt 2,5 uur en kost €21,50 per persoon regio Zoetermeer, daarbuiten reiskosten in overleg. Inclusief schildersmateriaal.

Vragen? Stuur mij een bericht via de contact pagina. Klik hier.

CURSUS PORTRET TEKENEN

In 4 lessen leer je hoe je een realistisch (zelf) portret tekent met potlood op papier. Met aandacht voor details en anatomie van de onderdelen van het gezicht. Je denkt dat je weet wat je ziet, maar dat is het vaak niet. Leer opnieuw kijken, zie meer.

Ook zonder enig tekenervaring zijn deze lessen goed te volgen.

Lessen worden gegeven op maandagmiddag- en avond in het Atelier van Roeting Art in Zoetermeer. 

Kosten: €65,00 voor 4 lessen

Vragen? Stuur mij een bericht via de contact pagina. Klik hier. 

OPEN

ATELIER

Hou je van schilderen op doek of hout? Kom je er thuis niet aan toe? Zoek je de gezelligheid van in een groep werken? Wil je je (verder) ontwikkelen in het schilderen of tekenen? Dat kan!! Op dinsdagmiddag van 14:00 tot 16:30 (Eén maal in de twee weken, op de oneven weken) is het Atelier van Olga (Roeting Art) geopend en kan jij aan de slag. Dat mag met je eigen materiaal óf dat van het atelier. Olga helpt je op weg en geeft adviezen. Kosten: 

Werken met eigen materiaal: €16,50. 

Werken met materiaal van atelier, : €21,50 (basisdoek 30x40cm, grotere werken in overleg).

Voor interesse, informatie of aanmelding Contact